У херсонських дитсадках малеча створює на підвіконнях мініферми

Новини
👁 389

У Херсонському ясла-садку №37 вважають, що здорове харчування – це тема, про яку потрібно говорити змалку. Наряду із вживанням у садочку корисних продуктів з квасолі, зеленого горошку, сочевиці та страв з їх вмістом, у вигляді гарнірів або самостійних страв, таких як: «Фалафель», «Пюре з бобових», «Бобові у сметанному соусі», «Бобові з цибулею» вихованці закладу мають можливість спостерігати за процесом пророщення вітамінізованих культур створюючи зелені мініферми на підвіконнях.

Малята разом з вихователями висаджують квасолю, часник, горох, сочевицю, пшеницю урізноманітнюючи цим знання про здорове харчування, спостерігають за процесом росту і фазами розвитку рослин, проводять дослідницькі експерименти. Також маленькі дослідники мають змогу під час прийому їжі покуштувати деякі пророщені рослини і своїм прикладом вчать батьків вживати корисні рослини вдома, які є джерелом вітамінів взимку.

Вам також може сподобатися

Херсонців запрошують провести “Вихідний в музеї”
Вокалісти Херсонського центру дитячої та юнацької творчості здобули чергову перемогу

Новини міста

Головне за місяць